Lommetavler

Viser alle 3 resultater

Se vores lækre udvalg af lommetavler!

DANO-Plan er din nr. 1 når det kommer til at finde en udbyder af lommetavler i Danmark. Vi har 3 typer af lommetavler, som bestemt kan være til gavn for dig. Lige meget hvilken organisation eller virksomhed du er. Disse lommetavler er opsat som en form for aftale kalendere, så du hurtigt kan danne dig et overblik over fremtiden. 

 

DANO-PLANS forskellige lommetavler inkluderer…

Den første form for lommetavle vi har på lager inkludere vores lækre aftaletavle, der kan anvendes i mange former for aftalesituationer. Den bliver ofte brugt hos blandt andet læger, tandlæger, advokater, revisorer, og mange flere slags virksomheder. Denne lommetavle er lodrets indelt med blandt andet klokkeslets felter og dagfelter. 

Den sekundære og tertiære lommetavle som vi køre med har 48 lommer i højden, hvori der er inkorporeret datovisere. Herunder findes der to forskellige former for aftaletavler, der kan give dig nogle forskellige planlægningsværktøjer for fremtiden. 

Lige meget hvilken lommetavle der falder dig ind til brug så kan du finde den hos os. Klik dig ind på de forskellige typer for at læse mere om dem. 

 

Kontakt DANO-PLAN og for vejledning omkring dine lommetaver

Find dine lommetavler hos os i dag. Vælg imellem en af de ovenstående, der passer godt til din virksomhed og din fremtidige planlægning. 

Du er altid velkommen til at kontakte os, enten via vores telefon nummer: +45 20 87 19 86, via vores e-mail planning@dano-plan.dk eller via vores kontaktformular på siden.

 

Designet af Standoutmedia