Magnetiske ringholdere

Viser et enkelt resultat

Magnetiske ringholdere

Her ved Dano-Plan vil vi gerne gøre livet for dig lettere både i hjemmet og på arbejdspladsen. Derfor har vi designet magnetiske ringholdere, der gør hverdagen mere overskuelig for dig. Med disse ringholdere er det kun din fantasi der sætter grænserne for, hvor du vil kunne anvende dem.

GØR LIVET MERE OVERSKUELIGT MED MAGNETISK RINGHOLDER

Vores magnetiske ringholdere kan anvendes forskellige steder. Du kan for eksempel hænge den op på et whiteboard, hvor en enkelt kan holde op til 1,4 kilo papir.
Vælger du for eksempel at hænge dine ringholdere op på stål, kan de holde endnu mere. De er både effektive og praktiske, og de gør hverdagen nemmere, hvad enten du vil anvende vores magnetiske ringholdere på arbejdet eller derhjemme.
Vi kan levere de ringholderne med enten to eller fire ringe i.
Det gode ved vores ringholdere er, at du for eksempel vil kunne hænge dem op på en produktionsmaskine, så du kan slå op i dem uden at skulle holde dem med den ene hånd. De er derfor yderst praktiske at anvende på arbejdspladsen eller kontoret, hvor du ofte har hænderne fyldte.

BILLIGE MAGNETISKE RINGHOLDERE

Selvom vores ringholdere bliver monteret med super stærke magneter, så går vi ikke på kompromis med vores konkurrencedygtige priser.
Du er altid velkommen til at ringe til os på tlf.: 20871986 eller sende en mail på: planning@dano-plan.dk, så giver vi dig gerne mere information eller et godt tilbud.
Læs om magnetiske fotolommer her.

Designet af Standoutmedia