Magnetiske fotolommer

Viser et enkelt resultat

Magnetiske fotolommer

Magnetiske fotolommer er en smart måde at hænge billeder op på. Vi har designet fotolommer med et fokus på visualisering og fleksibilitet. Med vores fotolommer kan I skifte både billede og tekst ud, når I har behov for det.

MAGNETISKE FOTOLOMMER TIL HJEMMET OG ARBEJDSPLADSEN

Mange steder er det vigtigt, at medarbejderne er synliggjort med billede og navn. For eksempel i institutioner eller store virksomheder kan  fotolommer hjælpe kunder, forældre eller vagter med at holde styr på personalet.
Sæt ansigt på jeres medarbejdere eller hæng børnenes skolefotos op på køleskabet med magnetfotolommer eller andre fotolommer fra DANO-PLAN.

SMART TAVLE TIL JERES MAGNETISKE FOTOLOMMER

Vi har udviklet en smart tavle, som er særlig velegnet til opsætning af mange billeder eller til organisationsplanlægning. I kan selv vælge farven på tavlen til jeres magnetfotolommer, og hvis I har bestemte ønsker til billedformater og billedtekster, klarer vi også det. Vi tilpasser fotolommerne efter jeres anvisninger og kan fremstille magnetiske tekster på bestilling.

SKABE

Vi har designet funktionelle fotoskabe, hvor jeres fotolommer kan hænges op på en blå eller hvid baggrund. Skabene kommer i alle størrelser og formater. Hvis I har brug for begrænset afgang til jeres fotolommer, kan I få et skab med lås.
Ring på 20871986 eller kontakt os her, hvis du vil vide mere om vores fotolommer.

Læs om vores magnetiske ringholdere her.

Designet af Standoutmedia