Magnetiske fotolommer

DKK 15,00

Magnetiske fotolommer er designet til visualisering og fleksibilitet.

Forsiden er i 0,4 mm klar reflexfri folie.

Bagsiden er kraftig brun magnetfolie.

Ryd

Beskrivelse

Magnetiske fotolommer fra DANO-PLAN er en smart måde at hænge billeder op på. Vi har designet fotolommer med et fokus på visualisering og fleksibilitet. Med vores fotolommer kan I skifte både billede og tekst ud, når I har behov for det.

Arbejder du derfor på en større arbejdsplads vil du måske opleve, at man kan have brug for en simpel måde, hvorpå du kan dele vigtig information på. Vores magnetiske fotolommer kan blive hængt op i receptionen, kantinen eller på køleskabet inde i køkkenet. Magnetiske fotolommer kan også hjælpe på hukommelsen, når man får det præsenteret visuelt.

Magnetiske fotolommer til hjemmet og arbejdspladsen

For mange steder er det vigtigt, at medarbejderne er synliggjort med billede og navn. For eksempel i institutioner eller store virksomheder kan fotolommer hjælpe kunder, forældre eller vagter med at holde styr på personalet.

Sæt ansigt på jeres medarbejdere eller hæng børnenes skolefotos op på køleskabet med magnetfotolommer eller andre fotolommer fra DANO-PLAN.

Smart tavle til jeres magnetiske fotolommer

Vi har udviklet en smart tavle, som er særlig velegnet til opsætning af mange billeder eller til organisationsplanlægning. I kan selv vælge farven på tavlen til jeres magnetfotolommer. Hvis I har bestemte ønsker til billedformater og billedtekster, klarer vi også det. Vi tilpasser fotolommerne efter jeres anvisninger og kan fremstille magnetiske tekster på bestilling.

Skabe til magnetiske fotolommer

Vi har designet funktionelle fotoskabe, hvor jeres magnetiske fotolommer kan hænges op på en blå eller hvid baggrund. Skabene kommer i alle størrelser og formater. Hvis I har brug for begrænset afgang til jeres fotolommer, kan I få et skab med lås.

Ring på +45 20 87 19 86 eller skrive os en mail til planning@dano-plan.dk, hvor vi vil vende retur til dig hurtigst muligt. Du kan også tage kontakt til os via vores kontaktformular.

Læs om vores magnetiske ringholdere.

Yderligere information

Størrelse

4 x 5 cm, 6 x 9 cm, 9 x 12 cm

Designet af Standoutmedia