Magnettavler

Viser alle 2 resultater

Find dine magnettavler hos DANO-PLAN!

DANO-Plan er din udbyder af magnettavler i Danmark. Vi tilbyder tre standard magnettavler som går igen, år efter år. Hvis du mangler et organisationssystem til at holde styr på det hele så kan de hjælpe dig!

Vores magnettavler inkluderer

Den første og mest permanente løsning er lineplanner. Denne form for magnettavle giver dig uendelige funktionsmuligheder. Funktioner som roterende moduler, unikke line profiler og magnetiske tekstplader der er afbrækkelige og genbrugelige. Lineplannerens modulære konstruktion, gør at den bliver til et utroligt fleksibelt system, der kan tilpasses efter dine ønsker. Og siden at den fungerer med roterende moduler, skal du blot udskifte skinnerne, når det er tid.

En sekundær og mindst lige så god som lineplanner er modulærsystem. Det er med til at forhøje effektiviteten i en travl hverdag på kontoret. Ud over dette videregiver den også forøget produktivitet med de planlagte aktiviteter og den ledige kapacitet lagt ud for alle. Der findes tre forskellige modulærsystemer som kan være til fordel for din virksomhed. Der er en til kapacitetsplanlægning, konference planlægning og ordre eller maskinplanlægning.

Den sidste magnettavle er vores omniplanner. Det er din helt egen personlige magnettavle, der aldrig behøver at blive udskiftet. Med en omniplanner kan du planlægge dit personlige tidsforbrug, helt ned til punkt og prikke. Den rigtige planlægning sparer tid. Dette bliver blandt andet gjort med farvekoordinering. For med farver kan du lettere få et overblik over din ferie, arbejde, fritid og meget mere!

Kontakt os og find din nye magnettavle i dag!

Find dine magnettavler nu og vælg imellem en af de ovenstående, der passer godt til din virksomhed. Hvis du har brug for at kontakte virksomheden, kan du med fordel ringe til dem på +45 20 87 19 86 eller skrive os en mail planning@dano-plan.dk. Du er også velkommen til at gøre brug af deres kontaktformular på siden. Hop ind og køb dine magnettavler nu!

Designet af Standoutmedia