Omniplaner

DKK 2.000,00

DERES EGEN PERSONLIGE ÅRSPLAN

Som effektiv leder har De behov for umiddelbart at have et hurtigt overblik over Deres planer for det kommende år.

På Omniplan kan De planlægge deres helt personlige tidsforbrug. Den rigtige planlægning sparer tid. For at planlægge perfekt bør De allerede nu reservere farven til Deres ferie. Seks klare farver letter det hurtige overblik.

Interne møder, udstillinger, forretningsrejser, eksterne møder, samarbejdsudvalgsmøder, PR-kampagner, projketudvikling, en dag med familien eller i sejlbåden. De har altid Deres personlige Omniplan lige ved hånden – på væggen ved siden af Dem. En kompakt og moderne designet årsoversigt på kun 70×45 cm.

Tavle mål 45 x 70 cm

På lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

ET PERMANENT MANAGEMENT-SYSTEM

Omniplan er ikke begrænset til kun at indeholde kalenderåret. Når en måned er slut, flyttes den pågældende magnetiske datostrip, således at De altid har et helt års oversigt. Når januar er slut, kan man straks begynde at planlægge for næste januar. Hvor andre systemer slutter brat, fortsætter Omniplan – nøjagtig som Deres aktiviteter. Derfor fortsætter Omniplan år efter år. Et permanent managementsystem – skabt til travle mennesker.

SOM LEDER MÅ DE VÆRE FREMSYNET

Omniplan hjælper Dem med at se 12 måneder frem i tiden – med et enkelt øjekast. Ved hjælp af farvede mag-neter kan de nemt overskue Deres tidsplan. Omniplan viser hurtigt Deres daglige aktiviteter og er derfor et perfekt system at have sammen med kalender og notesblok, hvor mere detaljerede informationer kan skrives. Omniplan giver de overordnede linier – i farvekode – således at kun De og Deres nære medarbejdere kan aflæse planen. Det magnetiske princip gør det let for Dem at ændre på Deres planlægning – ved simpelthen at skubbe en magnet.

FLEXEBILITET MED MAGNETER

Omniplan er lige så fleksibel, som De er. Striberne kan knækkes i stykker, som repræsenterer én dag. Magneterne er lette at flytte til enhver anden position, og derved opdateres planlægningen omgående. Med en speciel pen kan der skrives på magneterne – og teksten kan let fjernes igen. Farverne er det vigtigeste ved Omniplan. Hver farve har en for Dem speciel betydning. Dette giver et far-vestrålende overblik, som samtidig pynter og giver indtryk af aktivitet.

Designet af Standoutmedia